Bindemaskin

Vi leverer:

Bindemaskin:
Skal noe knytes sammen. Armeringsjern, gulvvarmerør, elektriske varmerkabler. Ved å benytte vår batteridrevne bindemaskin forenkles ikke bare arbeidet for operatøren. Det er målt store tidsgevinster ved overgang til slikt utstyr. Kort opplæringstid gjør at alle kan benytte slikt utstyr. År med opplæring på tradisjonell bindetang er et glemt kapittel. Med bindemaskin opplever jernbinderen en lettere hverdag. Med justerbar forlenger kan man utføre arbeidet stående.

 

Ta kontakt for mer informasjon :

Telefon:   69 30 77 30

Telefaks: 69 30 77 40

Org. Nr 96 22 19 527 MVA

E-mail: post@ve-ma.com

www.ve-ma.com

- et trygt valg.

Bindemaskiner for

knyting av armering og gulvvarmerør

MAX RB 397/398 og 515/517/518 Nyeste maskin fra Max Japan. Nå RB 397/398 med Li Ion batteri med overlegen kapasitet! 2016 modell.

 

Fra før finnes RB217 og RB655 med kapasiteter fra 6+6 til

32 +25 mm  armeringsjern.

 

MAX Co. LTD Japan er verdensledende på teknologien rundt sammenbinding av forskjellige materialer med håndholdte maskiner. De oppfant dette for over 20 år siden og maskinen og ruller er verdenspatenterte.

http://www.max-europe.com/

Sørg for at maskinen din bærer MAX logoen. Da sikrer du at reservedeler og reparasjons kompetanse er tilgjengelig i produktets levetid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle maskiner vi leverer sendes normalt samme dag som de bestilles.

Maskinene er testet og ferdig oppladet, klare til bruk hos deg.

 

 

VISTE DU AT:
Verktøy og Maskin AS har importert bindemaskiner til Norge helt siden de første maskinene kom på markedet i 1995. Enkelte av de første maskinene som ble levert er fortsatt i bruk. Dette sier litt om kvaliteten på Max produktene